Eyes on me...

luni, 22 octombrie 2012

E toamna...



  ...iar!Si-mi place!Imi plac culorile,nuantele,mirosul si vremea rece...Multa lume crede ca toamna e trista,melancolica...Eu cred ca toamna e delicioasa daca stii sa ii gusti nuantele!
      Pentru cei care erau curiosi(si nu cred ca sunt multi dar nah...vorba vine! :D )...Creatura inca traieste!Si traieste bine!E fericita si cumva,pe undeva si-a schimbat unele pareri despre viata,dragoste si oameni!
      Mi-am dat seama,in sfarsit,ca daca stai cuminte in banca ta,fara sa deranjezi pe nimeni,nu e exclus sa ti-o iei in freza!!!Si ti-o iei asa de-a-n pulea(cica asa se scrie corect!) cand iti e lumea mai draga!Ca parca tu esti prea fericit/a si ei sunt prea frustrati ca sa iti suporte tie fericirea de pe chip in fiecare zi!De unde ai atata zambet cand ei sunt cu nasul in funduletz toata ziua ca sosetele tale sunt roz si nu verzi cum le plac lor!!!D'oooh!!!Oameni mari si fara minte!De-am invata sa ne bucuram si pentru binele celor de langa noi ce bine ar fi!Poate eu azi am o zi mai proasta dar nu cred ca asta e un motiv sa stric bunadispozita nimanui!Daca tie iti merge bine eu ma bucur pentru tine!Dar tu de ce nu te bucuri pentru binele meu si apreciezi zambetul tamp de pe fata mea?De ce te bucuri doar de raul meu?De al altora?Te incalzeste cu ceva?Castigi ceva daca esti rautacios?!Ca daca ai castiga ceva din asta poate as intelege...dar asa?!Eu asta nu prea inteleg in lumea asta...dar nah!!!Oi fi eu prea visatoare pentru lumea asta...Inca!!!
         Am invatat ca un om poate fi fericit daca vrea si are persoana potrivita langa el!Nu persoana perfecta pentru restul lumii ci persoana perfecta pentru el!Si eu am langa mine persoana perfecta pentru mine!Si asta nu o spun eu!Asta o simt eu!Fericirea din ultimul an m-a facut sa cred asta!Si pe toti care i-am intalnit am incercat sa le spun ca fiecare din noi putem fi fericiti!Dar asta depinde de noi!
         Daca noi doi suntem fericiti in coliba noastra cred ca fiecare om are o pereche potrivita cu care sa cunoasca fericirea aia care te linisteste pana in maduva oaselor!Asa ca,daca ai in vocabular: "Il/O iubesc,DAR..."deja nu e bine!"Darul" ala nu are ce cauta!Nici cuvantul "poate" nu are ce cauta! "Poate se va schimba!Poate nu va mai face asa!Poate va fi mai bine!Poate nu imi va mai vorbi urat de maine!" Daca incepi cu "poate" sau cu "dar" fugi!Fugi cat inca e devreme ca acolo nu vei fi fericit/a!
        Nu mai trage de timp aiurea si ia-ti viata in maini si sufletul in palme si asuma-ti deciziile!Fara teama!Si fara sa te uiti in urma!Capul sus!Mai rau nu are cum sa fie!Decat daca deciziile pe care le iei sunt iar gresite!Si pentru asta trebuie sa te gandesti de doua,trei ori inainte sa iti schimbi viata!
        Nu sta langa cineva daca simti ca el/ea nu va face parte si din viitorul tau!Pierzi timp si nu e bine!
        Va asigura Visatoarea ca fericirea exista!Nu o vei gasi la 15-16 ani!Dar o vei gasi!Dar nu te opri din cautare!Cauta o viata daca e nevoie!Face toti banii din lume!!!
         Inca mai sunt oameni carora le pasa!Care iubesc!Care stiu sa daruiasca si sa primeasca clipe!Pentru ca pe cat de important e sa stii sa daruiesti...pe atat de important e sa stii sa primesti!Daca nu stii,pierzi!Si iar nu e bine!
        E magic ce traiesc!Si stiu ca exista magie pentru fiecare!Cat si cum o sa tina...nu stiu!Dar stiu ca acum,e magic si delicios!Si ne traim magia in doi!Se spune ca, cine te iubeste nu iti spune o poveste...te face sa o traiesti! Si daca eu traiesc o poveste inseamna ca ma iubeste,nu?  :) Si daca eu pot fi fericita...poate toata lumea!!!Lumea care vrea sa fie fericita,desigur!Si face ceva in sensul asta!De picat din cer nu pica nimic!
        Nu am mai scris de ceva vreme... si imi era dor! :)
        Vis va stampileaza!
       
     

12 comentarii:

  1. Mi se par asa cunoscute toate cuvintele astea... si nu stiu de ce... :D [a.k.a. Alexandra]

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a fost dor de tine. Stampilute si tie. :* Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multsumesc!Pupaceala ptr toata lumea!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa fata ..felicitari !
    P.S. O lege a lui Murfy- spune cam asa : cand toate merg bine ..categoric ai scapat ceva din vedere!!
    Asadar, vigilenta,vigilenta....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei,exista si o exceptie de la regula!Si sper sa fiu eu aia!!! :)

      Ștergere
    2. Am vrut sa fiu politicoasa Cezar! :) Ca de maturizat m-am maturizat! :)

      Ștergere
  5. Pe mine ma intristeaza toamna..dar e bine..

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine ai revenit @Vis! Și eu am revenit...am obiceiul
    să dispar ca măgărușul în ceață..Acum sper să rămân
    să scriu. Succes la scris @Vis și un weekend plăcut! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Bluuuue...Bine te-am gasit!Ramai sa scrii Blue ca scrii bine! :) Spor la scris!Weekend placut si tie! >:D<

    RăspundețiȘtergere

Uimeste-ma...